Csirkemell gombával, paprikás-tejszínes mártásban







 Hozzávalók 4 személyre:

fél l tejszín
1 evőkanál pirospaprika
500 g gomba
házi ételízesítő, só, bors
700 g csirkemell filé
2 evőkanál paradicsompüré
1 paradicsom vagy 2 konzerv paradicsom
vaj a sütőtál kikenéséhez
egy marék friss vagy szárított petzselyem


Elkészítés:
A tejszínt a pirospaprikával főzni kezdjük míg be nem sűrűsödik.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.

Tovább a recepthez még több képpel:
http://barbikonyhaja.blogspot.hu/2013/04/csirkemell-paprikas-tejszines-martasban.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Megosztás




 







http://ezatutirecept.blogspot.com/2015/02/bolyi-turos-lepeny-nagyon-szeretjuk.html