DIÓCSKA


Megosztás

 
Nyomtasd ki! Print Friendly and PDF  

DIÓCSKA

tészta:
5 dkg cukor
12.5 dkg vaj
1 tojás
1/2 cs. vaníliás cukor
20 dkg liszt
csipet sütőpor

A vajat habosra keverjük a kétféle cukorral és a tojással.
Ezután hozzáadjuk a lisztet, és lágy állagú tésztát gyúrunk belőle.
Ujjbegynyi tészta golyókat formázunk a tésztából, majd az olajjal kikent forró sütőben kisütögetjük a héjakat.

töltelék
:

15 dkg étcsokoládé
1 dl tejszín
3,5 dkg vaj

A hozzávalókat összeolvasztjuk és behűtjük, hogy majd a kész sütiket megkenjük vele.



Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Megosztás




 







http://ezatutirecept.blogspot.com/2015/02/bolyi-turos-lepeny-nagyon-szeretjuk.html