Megosztás
Nyomtasd ki!
DIÓCSKA
tészta:
5 dkg cukor
12.5 dkg vaj
1 tojás
1/2 cs. vaníliás cukor
20 dkg liszt
csipet sütőpor
A vajat habosra keverjük a kétféle cukorral és a tojással.
Ezután hozzáadjuk a lisztet, és lágy állagú tésztát gyúrunk belőle.
Ujjbegynyi tészta golyókat formázunk a tésztából, majd az olajjal kikent forró sütőben kisütögetjük a héjakat.
töltelék:
15 dkg étcsokoládé
1 dl tejszín
3,5 dkg vaj
A hozzávalókat összeolvasztjuk és behűtjük, hogy majd a kész sütiket megkenjük vele.
tészta:
5 dkg cukor
12.5 dkg vaj
1 tojás
1/2 cs. vaníliás cukor
20 dkg liszt
csipet sütőpor
A vajat habosra keverjük a kétféle cukorral és a tojással.
Ezután hozzáadjuk a lisztet, és lágy állagú tésztát gyúrunk belőle.
Ujjbegynyi tészta golyókat formázunk a tésztából, majd az olajjal kikent forró sütőben kisütögetjük a héjakat.
töltelék:
15 dkg étcsokoládé
1 dl tejszín
3,5 dkg vaj
A hozzávalókat összeolvasztjuk és behűtjük, hogy majd a kész sütiket megkenjük vele.
Forrás itt található: