BARACKOS PUDINGOS SÜTEMÉNY


Megosztás

 
Nyomtasd ki! Print Friendly and PDF
 
3 tojásból pisótát sütünk az alábbi módon:

3 ek lisztet elkeverünk 1/2 tk sütőporral.
3 tojás sárgáját kikeverünk 3 ek cukorral.
3 tojás fehérjéjét 1 csipet sóval habbá verjük.
A cukros tojássárgáját összeforgatjuk a liszttel, majd a fehérjehabot lazán hozzákeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és 180-200 fokon 15-20 perc alatt megsütjük.
Hűlni hagyjuk.

Elkészítjük a házi Vanília pudingot (vagy 1 zacskó kész pudingport a hátoldalon lévő utasítás szerint) és a kihűlt piskótára simítjuk.
Behűtjük, majd amikor kicsit megdermedt, ráfektetjük a félbevágott (hámozott) sárgabarackokat (kb. 8-9 db egész sárgabarack, de ez mérettől is függ, mert ha nagyobbak, kevesebb fér a sütire) és újra behűtjük.

1 zacskó zselatint elkészítünk a leírása szerint és a süteményre kanalazzuk, behűtjük.


Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Megosztás




 







http://ezatutirecept.blogspot.com/2015/02/bolyi-turos-lepeny-nagyon-szeretjuk.html