Megosztás
Nyomtasd ki!
3 tojásból pisótát sütünk az alábbi módon:
3 ek lisztet elkeverünk 1/2 tk sütőporral.
3 tojás sárgáját kikeverünk 3 ek cukorral.
3 tojás fehérjéjét 1 csipet sóval habbá verjük.
A cukros tojássárgáját összeforgatjuk a liszttel, majd a fehérjehabot lazán hozzákeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és 180-200 fokon 15-20 perc alatt megsütjük.
Hűlni hagyjuk.
Elkészítjük a házi Vanília pudingot (vagy 1 zacskó kész pudingport a hátoldalon lévő utasítás szerint) és a kihűlt piskótára simítjuk.
Behűtjük, majd amikor kicsit megdermedt, ráfektetjük a félbevágott (hámozott) sárgabarackokat (kb. 8-9 db egész sárgabarack, de ez mérettől is függ, mert ha nagyobbak, kevesebb fér a sütire) és újra behűtjük.
1 zacskó zselatint elkészítünk a leírása szerint és a süteményre kanalazzuk, behűtjük.
3 ek lisztet elkeverünk 1/2 tk sütőporral.
3 tojás sárgáját kikeverünk 3 ek cukorral.
3 tojás fehérjéjét 1 csipet sóval habbá verjük.
A cukros tojássárgáját összeforgatjuk a liszttel, majd a fehérjehabot lazán hozzákeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és 180-200 fokon 15-20 perc alatt megsütjük.
Hűlni hagyjuk.
Elkészítjük a házi Vanília pudingot (vagy 1 zacskó kész pudingport a hátoldalon lévő utasítás szerint) és a kihűlt piskótára simítjuk.
Behűtjük, majd amikor kicsit megdermedt, ráfektetjük a félbevágott (hámozott) sárgabarackokat (kb. 8-9 db egész sárgabarack, de ez mérettől is függ, mert ha nagyobbak, kevesebb fér a sütire) és újra behűtjük.
1 zacskó zselatint elkészítünk a leírása szerint és a süteményre kanalazzuk, behűtjük.
Forrás itt található: