Fetasajtos pogácsa


Megosztás




 Hozzávalók:
200 g fetasajt kis lyukú reszelőn lereszelve
200 g puha vaj
3 evőkanál tejföl
kb. 11 púpozott evőkanál zabliszt vagy amennyivel lágy, de már nem ragacsos tésztát kapunk
1 mokkáskanál só



 A tetejére:
1 tojássárga összekeverve egy csipet pirospaprikával
reszelt sajt

Elkészítés:
A fetasajtot a puha vajat a tejfölt a liszttel, sóval összegyúrjuk.
Folpackba csomagolva hűtőbe tesszük 1 órára, de akár egy éjszakára.

Tovább a recepthez még több képpel:
http://barbikonyhaja.blogspot.hu/2013/08/fetasajtos-pogacsa.html

Recept ajánlataink:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Megosztás




 







http://ezatutirecept.blogspot.com/2015/02/bolyi-turos-lepeny-nagyon-szeretjuk.html